centenveiling3 - 31, Male, World
centenveiling3's Blog0 Hits
Is er een centenveiling voor Vlamingen?
Steeds meer Vlamingen hebben gehoord van de centenveilingen, de veilingen die online worden gehouden en die gebaseerd zijn op centen in plaats van de hogere bedragen. Aangezien deze steeds meer in het nieuws komen en steeds meer populariteit genieten, is het dan ook een goede vraag of er centenveilingen zijn voor Vlamingen. Een centenveiling die ook producten gratis verstuurd naar Belgiƫ dus. Natuurlijk is er ook voor deze mensen goed nieuws, uiteraard is een er een centenveiling die ook verstuurd naar Belgiƫ.

Centenveiling voor Vlamingen

Een veilingwebsite alleen voor Vlamingen, dat zou onhandig zijn. Niet alleen omdat er niet zo heel veel Vlamingen zijn, maar ook omdat Vlamingen Nederlands praten en deze taal ook in Nederland gesproken wordt uiteraard. Daarom is het handig om te zoeken naar een centenveiling die zich zowel op Vlamingen richt als op Nederlanders. Op die manier zijn er iets meer mensen op de website en kunnen daardoor betere producten worden geveild, omdat de veiling ook meer interessant zal zijn voor de bedrijven die de producten aanbieden. MrVeiling is een goed voorbeeld van een centenveiling die zich richt op Vlamingen en Nederlanders, hoewel de website nog relatief jong is en eigenlijk pas net uit de startblokken vertrokken is, heeft het de schijnwerpers op zichzelf weten te richten en dat vanwege meerdere redenen.

De eerste reden is wellicht dat deze centenveiling zich op zowel Vlamingen als Nederlanders richt en hierbij de verzending volledig gratis heeft gehouden voor de producten. Een lekker begin dus. De algemene voorwaarden zijn duidelijk opgesteld, maar zijn vooral leesbaar en goed te begrijpen zodat je er geen woordenboek bij nodig hebt. Daarnaast werkt de website met biedpunten, die makkelijk te verkrijgen zijn; vind de pagina op Facebook leuk en breng een paar vrienden aan en je bent zo een heel aantal biedpunten rijker. Sterker nog, het registreren is volledig gratis en levert je al biedpunten op! Als dat geen leuk begin is bij een centenveiling, dan weten wij het ook niet meer!

Learn more about Website
 
Comments (0) | Report | Top
+1 
this
+0
 


COMMENTS

Comment on Is er een centenveiling voor Vlamingen?
Join or login to post comments.